Képzések

Selfness Lélktan – Önismeret tetőtől talpig

Selfness a test, a lélek és a szellem tökéletes összhangjára, és egy egészséges énkép kialakítására törekszik, holisztikus szemléletet követve. A selfness figyelembe veszi az egyén személyiségjegyeit és sajátosságait, és minden esetben ahhoz igazíthatja életvezetési és terápiás módszereit.

Tranzakcióalapú coaching képzés holisztikusan

Holisztikus megközelítésű a szó minden értelmében. A lelki testi és mentális problémákra is segítség. A coaching hagyományos megközelítései nagyrészt figyelmen kívül hagyják a test betegség üzeneteit a rossz közérzetünk valós okait. A testtájaink pedig jeleznek, csak megfelelően értelmezni kell az üzeneteit!

Family (Családi) coaching továbbképzés

A gének hordozzák a család és mi magunk személyes történeteit, a megoldásokat és a családfán végigvonuló megoldatlan problémákat magukban foglaló programokat is.

Egy hatalmas csomaggal hátunkon születünk meg, a teljes családfa gyümölcsként. De ebben a csomagban a „batyuban” benne van az, hogy Ők már véghez vitték, tőlük kaptuk az életünket.

Gyermek Coaching

A gyermek coach képzést azoknak ajánlom, akik coachként, szülőként vagy pedagógusként gyermekkel szeretnének foglalkozni professzionális szinten.

Speciális eszközeket és technikákat igényel.

Business coaching tanfolyam

Fő területei, az egyéni coaching mellett a TEAM coaching és a projekt coaching. A Business Coach a vezetőket és a munkatársaikat támogatja és segíti az egyéni és szervezeti céljaik elérésében. Egy jó coachnak jártasnak kell lenni a gazdasági és szervezeti kérdésekben is.